valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Megvan a finálé menetrendje

2011.05.07. 12:26 benjamin5

 A Finálé hasonló lesz a korábbiakhoz,de sok újdonságot is tartogat is tar a  nézőknek.A műsor természetesen összefoglalóval kezdődik.Utána jön a három finalista:Jerzy,Éva,Alekosz.A műsor közepén valaki kiesik és a két bentmaradó visszamegy a villába és ott értesülnek arról hogy kinyerte meg a játékot.A műsorban több fellépő is lesz.

-Ádok Zoli

-Tóth Gabi

-Király L. Norbi

-Vastag Csaba

-Delhusa Gjon

-Béci

Béci a legújabb rapszerzeményét fogja hozni.

A műsor időpontja:19:00-22:50

Ne felejtsétek el hogy a műsor után kezdődik az utolsó Belevalóvilág 23:00-tól éjfélig.És még hétfőn is lesz egy Szembesítés,és utána véget is ér a széria.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr752884691

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Döglött béka (2011/05/06) 2011.05.07. 15:01:35

Mottó: Ha semmi sem lehetetlen és minden lehetséges, akkor mégiscsak lehetséges, hogy van, ami lehetetlen. Az Elvarázsolt Kastély most megnyitott éttermében paradoxonokat szolgálok fel, melyeket a legfrissebb és szigorúan ellenőrzött alapanyagokbó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása