valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

VV gigi:SZEXMUNKA 16 ÉVESEN!

2011.03.23. 18:42 benjamin5

 Emlékeztek mikor gigi szexvideói terjengtek a neten?Akor ő még 17 sem volt!Ezért pedig nem csak a munkaadói hanem bizony szülei is megüthetik a bokájulkat.Az anyja mélyen hallgatott arról mikor lánya művaginát reklámaozott a 2007-es erotika kiállításon ahol csak 18 ÉVEN ALATT TEHETI BE EMBER LÁBÁT!!!!!!Gigi egyik imerőse elmondta hogy bizony az anyja is tudott a munkárol!A szigorú szabályok megszegéséért dr.Kamarás Péter szerint még Gigi anyját is felelőségre vonhatják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr542765752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása