valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Alekoszt beteggé tették a belső viták

2011.03.23. 18:44 benjamin5

 Naponta láthatjuk hogy alázza porig ellenfeleit Alekosz.Úgy alázta régen porig Bécit és Jerzyt hogy azt más politikus is megirigyelhette volna.Azt viszont kevesen tudják hogy nagyon felzeklatták Aleksozt ezek a szópárbajok.Az ex villalakók közül Szandika figyelt fel Alekosz törékelny lelkivilágára és sajátos technikájára amellyel visszanyeri békéjét.Alekosz szülei azt mondják hogy Alek harmonikus családban nőtt fel és csak ritkán hallott hangos szót.Mindenesetre jó lenne látni a régi Alekoszt azt amikor még Olivér is ott volt és végig hülyülte a villalétet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr542765758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása