valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Napi kritika-2.rész

2011.05.13. 17:58 benjamin5

Mint ahogy az előző bejegyzésben megírtam ma beszélni fogok a kételyekről is.

Első kételyem az hogy miért nem adnak online közvetítést,mert így nagyon megjátszottnak tűnik az egész.A másik meg miért van füles Olivéren és Alekoszon.

Ennyit a kételyekről most jöjjenek a pozitív kritikák.

Örülök hogy tegnap Alekosz nem öltözött giccses ruhákba csak egy kockás ingben volt.A másik meg az hogy végre történt valami randi is mert az kifejezetten élvezetes volt.

Sajnos több kiemelkedően jó  dolgot nem tudok mondani ezért jöjjenek a negatív kritikák.

Az egyik legnagyobb baja és a műsor legnagyobb bukása hogy a műsorban nincs humor SŐT kifejezetten szappanopera szaga van ennek a dolognak.És azért kifejezetten rossz dolog hogy nincs benne humor mert úgy jelentette be Olivér hogy sok humor lesz benne.Sőt kifejezetten rossz kedvem lesz tőle ha a testvérpár minden kisdologból vitát  csinál.És ami baj az a műsornak a főcíme szerintem túl nyálas.

Én úgy gondolom hogy ez a műsor hetente kéne hogy menjen mint régen  Benkős műsor,mert ha így folytatódik a végén még legyőzi az AKTÍV!a tv2-őn.Napi kritika holnap délután vagy ma este.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr912901390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása