valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Leleplező videók-Megrendezték a jelentetet a való világban?

2011.03.22. 16:34 benjamin5

Öt videó terjed az interneten amivel arra akarják felhívni a figyelmet hogy a való világ csak meg van rendezve.

-Az első felvételen ötvenegy másodperc alatt két nadrág is látható pedig az öltözködésről szó sincs a jelenetben a beszélgetés pedig folyamatosan megy.

-A másodikban Éva és Alekosz beszélget amelynek elején Éva nem dohányzik pár MÁSODPERCCEL később pedig már egy félig elszívott cigarettát láthatunk a kezében.

-A harmadikban Gombi és Olivér beszélgetésébe csöppentünk ahol a felvétel első részében a villavagány még egy üdítős palackkal játszik ám a felvétel második felében mikor felülről láthatjuk a két játékos az üveg még a környezetükben sincs.

-A negyedik felbételen Olvér és Alekosz beszélgetését láthatjuk ahol a szobában a beszélgetés közben Anikó a környezetükben sincs és még be se megy a szobába majd a videó végén hirtelen "valahogy" odakerült

-Az ötödik videón Gigi és Jerzy hotelben eltöltött északájukról mesél Gigi és véletlenül kimondta hogy sokat újra kellett forgatni.

Természetesen folytatom a blog folytatását mert érdekesnek tartom a játékot de ezt mindenképpen mondjátok el minden ismerősötöknek.Kíváncsi leszek hogy az rtl klub hogy magyarázza ki magát ebből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr592762491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása