valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Adrienn elnézné ha Béci megcsalná

2011.03.23. 19:05 benjamin5

 Béci barátnője hálábol hogy már béci 118.napja benn van a villában a bordájra tetováltatja kettőjük monogrammját.Kettőjüket megviseli a különlét de az rtl klub segítségével  együtt tölthették az évfordulójukat.Egész éjszaka csókolóztunk 110 napja nem érinthettük meg egymást nagyon nehéz voltmegállni a testi szerelmet.-mondta,aki nem féltékeny a villa fekete szépségére aki az elmúlt hónapokban többször is szerelmesnek hitte magát.

"Anikó gyönyörű bár önértékelési problémákkal küzd ami több férfi számára is idegesítő.Ha pedig netán flörtölnek akkor sem szaladnék sírva döngetni a villa kapuit,és nem is szakítanék.Be vannak zárva nem hibáztatnám Bécit.De száz százalékik bízok benne és tudom hogy nem fog elcsábulni."-tette hozzá.

Szerintem jó lenne ha az unalma Gigi-Jerzy után fellángolna valami szerelem a villában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr62765830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása