valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Szégyenkezik szexelő lánya miatt Gigi anyukája

2011.03.22. 16:20 benjamin5

 Nem tudja feldolgozni ami történt jelenleg kollégái vigasztalják.Mindig nyomon követi a villaéletet Ildikó hogy nézze mit csinál lánya és nem tudja megemézteni hogy ameddig fia erkölcsből nem szexel a villában addig lánya a kamerák előtt szexel.De még azt sem tudja elhinni hogy mindenkinek bevallotta hogy szexelt a kameramentes órán.Ugyanis az igazmondó játkban Éva megkérdezte tőle hogy szexeltek e a kamera mentes órán és ő igent válaszolt rá és Anikó kérésére azt is elmondta hogy jó volt.(Ez azért mondtam mert Jerzy ex barátnője azt állította hogy nem jó az  ágyban).Valószínüleg azonnal mi.a szülei jutottunk eszébe,és elgondolkozott hogy szégyenkeznek e emiatt-mondta Ildikó Gigi édesanyja.Ahogy hazaérek a munkábol azonnal leülök az internet elé és nézem a gyermekemet.-tette hozzá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr782762450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása