valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Katonai hét a villában!

2011.03.22. 15:49 benjamin5

Az iskolai hét semmi ahoz képest amit ezen a héten fogunk látni a képernyőn.Reggel kilenc helyett reggel hatkor keltek egy nem megszokott ébresztéssel a villalakók.Aki nem tudná mi lesz a katonai héten annak elmondom.

-vaságyon és hokedlikben aludhatnak vagy ülhetnekétkezésük annyira lesz változatos mintha a katonaságban ennének

-este tízkor takarodó

-reggel hatkor kelés

-az éjszaka során kettesével őrt kell majd állniuk

-ha nem teljesítik a feladatokat büntetést kapnak

Meg még további(a nézőknek persze)szórakoztató dolgok.Mindenestre a lakók nem lázadtak (kivétel Éva).Én örülök(persze ha az ő helyükben lennék nem éppen lennék vidám kedvemben).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr612762338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása