valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Alekosz nyeri az idegek harcát

2011.03.06. 17:05 benjamin5

 Bocs hogy reggel csak egy cikket de nem volt semmi új demost bepótolom.

Eddig egyetlen alkalommal sem vesztette el fejét pedig körülötte mindenki sírt,ordibált,kiabált már.Közben pedig folyamatosan idegesíti az ellenfeleket,növeli a feszűltséget.Tudja hogy falra másznak a mozgásától,a hangjától,a modorától,ám ahelyett,hogy  visszavenne a sajátos stílusátol inkább rádob még egy lapáttal,hadd pukkadjanak meg a rosszakarók.

-Példaként ott van Laci esete amikor alekosz vsszajött a győztes párbajról Laci nekiesett.Arra számított hogy üvöltözés lesz a válasz de nem...Rezzenéstelen maradt,Lacit meg ette a düh nem tudott ezzel mit kezdeni.Mondta Alekosz apja Tibor.

-Neki magára kell figyelnie.

A végső győzelemre  egyenlőre nem gondol,Alekosz csak a túlélésére játszik.Mindenesetre sok lány megállít bennünket az utcán azzal hogy szívesen összeismerkednek vele.Régen ez elképzelhetetlen lett volna.Számára ez kész siker!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr642715753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása