valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Védekezés nélkül szexeltek gigiék!

2011.03.04. 13:48 benjamin5

 Akkor vágjunk bele!Gigiék akik még régen csókolózni is alig mertek most a kamerák előtt védekezés nélkül szexeltek!(lássuk be értelme volt annak a kamera mentes egy órának)Igaz a pár a paplan alatt bújt össze de a kiszűrődő hangok félreértetlenűl jelezték mi történik kettőjük között.(Még hogy gigi nyögéséből nem lesz csengőhang)

-Az utóbbi napokban sokkal felszabadultabban mozgunk a kamerák előtt.Csütörtök este pedig fel-felfedeztük egymást Jerzyvel,jobbról-ballról,lentről-fentről,kézzel mindennel.Mesélte Gigi.(Ehez inkább nem is fűznék kommentet.)

Gigi édesapja meglepődött hogy gigi nem védekezett.

-Természetesen már évekkel ezelőtt átestünk azon a beszélgetésen Gigivel,hogy mennyire fontos a védekezés.Ennek ellenére nem figyeltek erre.Én már nem is tudok mit mondani.Mindenesetre igen heves a szerelem.Mondta Gigi édesanyja Ildikó.

Mindenesetre gigi erotikus szexvideója után most megint nagyot robbantott.Szerintem ez nem szerelem csak így szeretne erősebb lenni.Nektek mi a véleményetek?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr822709889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása