valovilagnews

Olvasom a való világos blogokat de egyikben sincs benne minden hír a villalakókról.Ezért indítotam ezt a blogot.Valo világ news villa hírek első kézből.

Friss topikok

  • varand: Légyszíves segítsünk Anikónak! Ha szereted egy kicsit és módodban áll, akkor szavazz rá! 1799 szá... (2011.04.30. 22:25) Műsorrend..

Linkblog

Körülrajongják a nők (ex) vv Olivért

2011.03.06. 17:25 benjamin5

 Álomszép lányok körében bulizott Olivér Pécsett.A való világ kiesője élvezte az ölébe pottyant népszerűséget,ölelgette a körülötte álló lányokat,s jókedvűen mesélt a villabeli élményeiről.Szerelme,Enikő azonban nem volt vele.Amikor az egyik napilap felhívta és megkérdezete tőle hogy nem féltékeny-e barátjára,kimérten de udvariasan válaszolt.

-Egyáltalán nem zavar,ha körülrajongják a nők Olivért.És nem is vagyok féltékeny rá.Jelen pillanatokban is közösen mulatjuk az időt.

Olivér  viszont nem nézte jó szemmel hogy sóba került a pécsi buli.A magazin Enikővel való beszélgetése,után vissza hívta a magazint,és...

-Okosan beszélj bazd meg.Jobban teszed,ha nem futunk össze az utcán.És ezt a telefonszámot is gyorsan felejtsd el.Mondta "oly szép" stílusban Olivér.

Ehez nem is fűznék kommentet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://walovilagnews.blog.hu/api/trackback/id/tr992715812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása